top of page
  • Universums karameller

Änglanummer & dess betydelser

Om vi varit medvetna om vår omgivning och lyft blicken från marken, tror jag att de flesta upplevt nummer som dykt upp väldigt frekvent och ofta. Till sist börjar man undra om det är något som vill sägas med dessa nummer. Något verkar pocka på din uppmärksamhet. TIll slut kanske du ser det så ofta att du kan inte låta bli att se efter vad det kan betyda.

Du kanske lägger märke till siffror på bilars registreringsplåtar, husnummer, klockslag... Kanske vaknar du upp vid samma tidpunkt varje natt?


Änglarna och universum försöker kommunicera med dig, och det bästa sättet att nå din upmärksamhet kan vara genom nummer. Varje siffra och sifferkombination kommer med sin egna frekvens och budskap.


Oavsett hur dessa siffror kommer till dig så vill de med all säkerhet uppmärksamma dig på någonting, och alla siffror har en betydelse.


Änglanummer 000 eller 0000

Siffran noll är associerad med nya möjligheter. När du ser noll i en sekvens (antingen 3 gånger eller 4 gånger eller inom ett mönster) så kan detta betyda en ny start. Du är då i början av en ny cykel och det betyder att du kan skapa vad än ditt hjärta önskar. Det finns inget att vara rädd för här, här gäller det att vara modig och våga ta beslut.


Änglanummer 111 eller 1111

Nummer 1 är en kraftfull symbol för manifestation. Om du stöter på nummer 1 som ängla nummer (111 eller 1111), ta tillfället till akt och önska dig något, sätt en intention, plantera ett frö, för detta bör ses som ett "grönt ljus" från universum. Du får just nu mycket stöd och hjälp från änglarna, dina guider och förfäder. Så just nu, är nuet och framtiden sammalänkade ihop med dessa siffror.


Änglanummer 222 eller 2222

Nummer 2 talar om balans, tillit och förbindelse. När man upplever 2 i en sekvens (222 eller 2222) kan det betyda att någon, antingen i den fysiska eller spirituella världen hjälper dig med vart du behöver gå. Att se siffran 2 kan betuda att det är en perfekt tid för gudomligt samarbete. Här har vi tecknet för att vi behöver balans och att vi blir omhändertagna och stöttade.


Änglanummer 333 eller 333

3 är en indikation på magnetisk kreativitet. När man lägger märke till siffran tre (333/3333) kan det betyda att du i en situation besitter unika talanger eller kunskaper. Närvaron av siffran 3 betyder att du ska luta dig mot medfödda talanger och gåvor. Du kommer finna mer värde och överflöd i vilken situation du än befinner dig i. Dina kreativa förmåga att uttrycka dig är viktig.


Änglanummer 444 eller 4444

Fyra symboliserar stabilitet. Nummer fyra talar om att du är i en process i grundande, rotande och kultiverande och där det är meningen att det ska vara. Du försöker slå rot och komma ner på jorden.

När nummer 4 kommer, var inte rädd för att be om hjälp. Särskilt om du försöker navigera i långtids-projekt som kräver specifik erfarenhet och kunskap. Fundamentalt så handlar det om att skapa tro och tillit som kan stärka dig och hjälpa dig nå nya höjder.


Änglanummer 555 eller 5555

Nummer fem talar om stora förändringar som kan ligga nära just nu. Om du har känt att du stagnerat, varit fast eller omotiverad, så föreslår siffran fem att ett stort skifte är på ingång. Just nu kan transformationerna hända fast än du inte ser eller märker dem. Vilket kan betyda att de som sitter som beslutsfattare fortfarande väger besluten innan de når dig. Men siffran 5 förslår att du är på rätt väg.


Änglanummer 666 eller 6666

Vissa kan känna rädsla inför siffran sex, men det beror på religiösa symboler sammankopplade med siffran, som demoner och djävulen. Men i själva verket är siffran 6 i änglanummer en siffra som kommer med stöd, medkänsla och empati. Nummer 6 kan vara mjuk och en viktig påminnelse att behandla dig själv med vänlighet och förståelse. Visst, ibland går saker inte som planerat. Men med detta änglanummer vid sin sida, så vet du hur du kan angripa en situation och komma ihåg att allt sker av en anledning.


Änglanummer 777 eller 7777

Nummer sju är verkligen lycka när det kommer till änglanummer. Att uppleva änglanummer 7 betyder lycka och tur, särskilt pengamässigt. Det kan vara pengar på väg in. Nya möjligheter att få in pengar på kan vara på ingång. Så siffran bjuder in dig till att sträcka ut din hand och utforska möjligheter utanför din bekvämlighetszon. Kortvariga projekt och jobb kan vara lönande, stadigt inkomstflöde, och integrera din spiritualitet ihop med dina värderingar och du har den perfekta uttrycket av denna energin.


Änglanummer 888 eller 8888

Detta är en av de mest gudomliga nummer i numerologi. och observera att detta änglanummer kan kasta ljus på en förbindelse till det spirituella i universum på ett kraftfullt sätt. De som tror på ett liv efter detta kan se åttor som ett tecken att de tar emot övernaturligt stöd från nära och kära som passerat över. Fundamentalt så är nummer åtta numret för evigheten. När detta nummer kommer till dig, var inte rädd då för att dyka in i din intuition.


Änglanummer 999 eller 9999

Det sista numret i änglanummer-skaran är nummer 9. Och detta nummer föreslår att ett kapitel i ditt liv kan börja nå sitt slut. Att se detta nummer kan vara ett tecken på att en meningsfull cykel når sitt slut och att du snart ska börja på ett nytt äventyr och resa. Likaså är detta en perfekt tid att kliva utanför din bekvämlighetszon, vidga dina vyer och upptäcka nya marker. Oavsett om du är intresserad av att finna en ny karriär eller börja plugga igen, så komer universum att ge dig stöd i dina modiga beslut.


Det finns fler kombinationer än dessa, men de får sparas till ett annat inlägg. Men huvudsaken, när dessa nummer dyker upp, så är det allra viktigaste att lyssna till sig själv och sin intuition.


Ta väl hand om er och glöm inte bort att lyfta blicken ibland så ni inte missar när universum försöker säga er något och kommunicera med er!


/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.


13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page