top of page
  • Universums karameller

Affirmationskort - Soul Work!

Igår när jag var på akademibokhandeln kunde jag ju så klart inte hålla fingrarna i styr och lade handskarna på dessa underbara affirmationskort!

Hur kan man inte förälska sig i dem här? För det första, färgen? Den är ju drömmig och ser nästan ut som en magisk bakelse jag vill stoppa i munnen.

Dessutom tycker jag att budskapet med dessa affirmationskort, att stärka sig själv, är verkligen välkommet. Det tror jag är ett arbete som återkommer genom livet, genom alla toppar och dalar i självförtroendet. Det kom också en liten bok med lite beskrivningar kring kortens betydelse, vilket jag tycker är toppen.

Men korten kan också tolkas utifrån bara som de är - om man vill öva på sin intuition mer.

Som en rutinmänniska, kommer jag dra ett kort om dagen och börja dagen med lite stärkande och goda tankar att ta till mig.

Jag gillar också att de är skrivna på både svenska och engelska, för jag kan tycka att vissa uttryck är starkare på engelska och andra på svenska.


Jag älskar dem alla redan och Josefin Dahlberg har gjort ett bra jobb med dem!

Den tillhörande boken har jag sedan innan, men den berättar jag gärna om i ett annat inlägg när jag läst klart den.

(Detta inlägg är inte sponsrat och är inte reklam.)


Och precis som kortet på bilden lyder "Nothing is to good to be true"...

Det är ju faktiskt vi själva som väljer hur vi vill att saker och ting ska se ut i våra liv. Om vi tror på det omöjliga som möjligt, hur mycket skulle inte våra liv kunna växa då? Hur oändligt skulle det inte kunna bli, liksom?


Ha en toppendag och ta hand om er själva. Ge er själva en komplimang och en stor dos kärlek!

/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page