top of page
  • Universums karameller

Blomsteragat - Från frö till blomma!

Det är inte så värst länge som den vackra Blomsteragaten varit känd. Det var ganska så nyligen den hittades och grävdes fram i en grotta på Madagaskar. Därför finns det ingen nämnvärd historia om denna fina sten.

Ett namn som också används om denna kristall är Körsbärsblomsagat. En mycket vacker sten att sitta och studera med sina vackra blomliknande mönster.

Blomsteragatens egenskaper?

Denna kristall hjälper dig blomma ut till den vackra blomma du ska vara. Den hjälper dig att utvecklas från frö till fullt utslagen blomma. Att nå ditt fulla potential.

Energin i stenen är feminin och mjuk, och den hjälper dig uppfylla dina drömmar. Blomsteragat vill hjälpa oss att växa och utvecklas och därför hjälper den dig också att finna passionen och viljestyrkan som behövs för att göra det och nå våra drömmar.

Blomsteragat är särskilt bra för företagare, för dem som vill se sin verksamhet växa och blomstra.

Den är också bra för dem som just börjat ta en ny väg i livet, fått ett nytt jobb och om du ska eller vill bilda familj. Den hjälper dig när valen ska tas och vilken väg som ska väljas. Kan hjälpa dig få kontroll på när känslor svallar och se till att du förmår hitta strategier för att lyckas istället.

Det är en bra sten till att lugna och ge oss energier om att allt ordnar sig och tilllåta den vägleda dig.

Helt enkel en sten för dig som vill växa och uppnå ditt fulla potential!

Passande sten för Oxen och Skorpionen.

Andliga egenskaper?

När du har självbegränsande tankar och tvivel på din kapacitet hjälper Blomsteragatens energier dig och ger stöd. Energierna från stenen hjälper när man går igenom krister eller utmanande perioder, och se till att återuppliva livsglädjen för att kunna finnas till, existera och väcka känslan och viljan att bli sitt bästa högsta jag.

Affirmation för Blomsteragat.

"Jag vågar öppna för livet och får utrymme att blomma!"


6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page