top of page
  • Universums karameller

Boktips!

Idag var jag och sambon en tur på en galleria och besökte Akademibokhandeln. Åh, jisses va jag kan förlora mig i en bokhandel. Fullkomligt förtrollad. Kan gå runt i evigheter och vrida och vända.

Jag har alltid varit en bok-tok. Inte bara att läsa dem, utan bara njuta, bläddra och titta på dem. För böcker kan vara så vackra och lockande.

Där inne, när jag svävade runt från hylla till hylla, hittade jag denna fina och jag blev nyfiken.


"En liten guide till magi & besvärjelser" skriven av Astrid Carvel. Verkar vara en bok bland flera inom liknande ämnen, såsom kristaller och manifestation osv.
I denna boken får man utforska hur veckodagar, vädret och månens faser påverkar oss och hur du kan förstärka dina magiska förmågor. Det står lite om olika örter, kristaller, blommor, frön osv men också lite olika besvärjelser för att till exempel grunda sig, skapa en formel för bättre självförtroende och manifestera med hjälp av tidvattnet...

 

En kul liten bok man kan utforska och inspireras utav. Själv tycker jag att den verkar lite spännande och blir sugen på att testa lite besvärjelser och magi, vilket jag aldrig testat förut. En söt liten bok för en hundring som kan väcka lite inspiration och spänning. Jag tror nog jag kommer testa någon av besvärjelserna och återkommer i så fall när jag gjort det! Kanske börjar jag med Skyddsformel med regnvatten först?

Om ni har själva denna boken och testat några av besvärjelserna får ni gärna kommentera och berätta. Det hade jag varit mycket nyfiken på! (Detta inlägget är inte sponsrat)


Ta hand om er och här är några kloka ord ni kan ta med er under dagen:

Live life as if everything was rigged in your favor. - Rumi

Våga leva, våga ta för dig, våga riskera!


/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.


8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page