top of page
  • Universums karameller

Budskap - Vecka 30 2022

Det har blivit dags för budskap inför vecka 30! Vad kan universum ha för något att säga? Något viktigt du behöver tänka på eller ha i åtanke?


Ta ett djupt andetag och låt ditt inre guida dig. Finn lugnet och blunda för ett slag. När du öppnar ögonen igen, efter en stund, vilket kort vill ha din uppmärksamhet mest då? Scrolla sedan ner en bit för att hitta ditt kort!

(Ni som redan valt via instragram kan scrolla ned en bit för att hitta ert kort)


"The enchanted map" av Colette Baron-Reid är en av mina absoluta favoriter. Bilderna är otroliga och dessa tolkningar som görs av dem är fantastiska. Jag skulle vilja påstå, att just nu, är detta min nr 1. Detta är ingen reklam, en helt vanlig rekommendation bara! Jag bara älskar sättet de är formade och bilderna är väldigt fantasirika och fina. Det finns liksom rum för att tolka dem på egen hand, om man säger så...

Om du är redo så ligger nu de vända korten här nedanför... Så vilken drogs du till? 1,2 eller 3?

Tänk på att även om det kan verka som ett främmande budskap så betyder inte det att det inte är rätt. Det kanske inte är just nu, utan ytterligare ett tag framåt. Eller så kan det också vara så, med tanke på att det är en generell läggning, att den inte passade just dig denna gången. Det är inte alltid ämnat för alla helt enkelt!


Om ni är redo kan ni nu scrolla vidare för att läsa betydelsen av korten.

1. Sad Embrace

Loss is a part of life. Let go and allow time to heal you.

Du kanske har eller är på väg in i en tid som kommer handla en del om sorg. Kanske blir du tvungen att släppa något, kanske en långvarig önskan och dröm du velat uppfylla så mycket. Om det är så, så är det för ditt eget bästa och har sin mening. När du släpper det gamla kan en nyare och starkare dröm formas.

Gäller det relationer som är byggda på felaktiga grunder, så når det sitt slut nu. Besvikelse är en form av uppfattning. Om dina förväntningar inte kunde uppnås, kan en känsla av sorg och förlust och tårar komma fram. Tårar kan fungera som ett healande regn och få vårt inre "landskap"helt igen och det kan få växa och frodas igen. När dessa tårar (regn) kommer kan tillväxt inifrån väntas.

Oavsett förlust eller sorg, hur stor eller liten den än är, försök att släppa det och känn in känslorna, och låt tiden ta hand om resten, så att du snart kan se allt det vackra som hägrar bakom krönet.


2. Making a choice

You´re required to come to a decision now.

Du står nu ansikte mot ansikte mot ett beslut som behöver fattas. Nu behövs ett medvetet val göras för att nästa steg ska kunna vara möjlig. Oavsett vad valet handlar om så måste det ligga på ditt ansvar, men var inte orolig. Du kanske inte har alla svaren just nu, men ju längre ner på vägen du kommer efter ditt beslut och ju fler steg du tar - desto klarare kommer det att bli.

Lita på din intuition. Be om ett tecken från Universum för att ledas mot den rätta vägen.

Så länge som du gör ett medvetet och närvarande val så kommer du välja det rätta. Livet handlar alltid om lärdomar. Framgång handlar om medvetna val som är komna ur intuition och guidade från Universum.


3. Wishing well

Desire is the sacred impulse for life. Feel it, but let go of all attachment to ownership."

Önskan och längtan är en viktig del i livet och en del i att kunna skapa ett liv. Nu börjar du se kopplingen mellan önskan och inspiration, och känner en "moment of truth" när du känner början på ett nytt liv. Här kommer en Aha-upplevelse när allt börjar falla på plats.

Kanske du hittar själsfränden, blir gravid eller får en strålande idé?

Detta kort vill uppmärksamma dig på osynliga krafter som möjliggör en ny början till något. Gudomlig intelligens och energi aktiverar nu möjligheterna till att kunna hjälpa till att skapa ett nytt liv eller en ny början. Varken du eller någon annan kan förstå hur det händer eller funkar. Det bara gör det av någon anledning.

Och med det sagt, så kan du inte kontrollera processen vid tillväxt och utveckling. Snarare behöver du stiga åt sidan och vara en kanal för högre krafter och energier och du behöver överge de åsikter och den tron du har om hur en ny början ska komma till, eller när den ska det.

Forma din intention, och lägg i myntet i önskebrunnen, lita sedan på att Universum kommer att överraska dig.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page