top of page
  • Universums karameller

Budskap vecka 32 2022

Då var det dags för vecka 32 och dess budskap! Vad vill universum påminna oss om denna veckan? Vad behöver vi tänka på?

Känn in vilket kort du dras till och när du valt kan du skrolla ner en bit för att se ditt kort.
Denna orakellek kallas ”Beyonce the Lemuria” av Izzy Ivy.

En väldigt färgglad och vacker lek med otroligt fina illustrationer. Den är en ganska ny lek för mig och är därför glad över att få visa den för er!


The more you let go, the higher you RISE - unknown1."Reclaim your energy"


Detta kort vill uppmärksamma dig på att vara uppmärksam på vart din energi tar vägen och vart du lägger den.

Om du inte ligger på en bra energinivå bör du fundera över vad det kan bero på.

För du har kraften att bestämma vart du lägger din energi och du äger den. Se över situationer som triggar drama och ångest för att minska förlusten av energi.

Klipp banden från miljöer och människor som inte är bra för dig. Att måla upp sig själv som ett offer kommer inte hjälpa, utan inse att du har kraften att förändra ditt liv och välja healing och förstärka jaget. Det är dags att kickstarta den uppgående spiralen mot överflöd av energi och själsnärvaro.

2."Evolution"


Se över möjligheter att utvecklas och frodas när du möter utmaningar. Hitta den där passionen igen som ledde dig dit du är idag och kom ihåg varför du valde denna vägen. Bryt ner problem som du stöter på i småbitar och se på det kreativt och var fyndig med hur du löser dem.

Undersök hur du kan göra det mer roligt och inspirerande. Ett annat alternativ är att vara närvarande och fråga dig själv hur du kan lära dig, växa och bli starkare genom det du går igenom.

Fokusera på aspekterna i situationen som gör det hela värt det. Du har alla möjligheter till att skina och glöm inte bort att se till det stora hela.

Du kan pushas till större och djupare lärdomar, och det kanske är en obekväm process, men styrkan, utvecklingen och visdomen som kommer med den resan är något så värdefullt och som ingen lärare någonsin kommer kunna lära dig.


3."Loving compassion"


Detta kort vill tala om för dig att ta in mer kärlek i den aktuella situationen, oavsett om det är gentemot dig själv eller någon annan som är kopplad till frågan.

Det kan handla om att behöva förlåta eller se saker och ting från ett helt annat perspektiv. Detta kort vill påminna dig om att du är älskad och har obegränsad tillgång till den milda men ändå kraftfulla kraften av kärleksfull medkänsla när du än behöver det.

För att föra dig själv tillbaks in i ditt hjärta, tänk på dem du älskar och de stunderna du känt lycka. Expandera denna känslan till allt fler människor, varelser och platser, tills hela planeten är omgiven av den vackra, varma och kärleksfulla känslan.

Ha en fin och underbar vecka! Ta hand om er och varandra.

/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page