top of page
  • Universums karameller

Budskap vecka 33 2022

Då var det dags för vecka 33 och dess budskap! Vad vill universum påminna oss om denna veckan? Vad behöver vi tänka på? Vad är vårt fokusområde?

För dig som inte kommit hit via instagram: Känn in vilket kort du dras till och när du valt kan du skrolla ner en bit för att se ditt kort.At the center of your being, you have the answer, you know who you are, and you know what you want - Rumi


1."Alignment"

Se över vart du planterar dina fröer för dina önskningar & manifestationer. Om dina drömma & planer inte går som du tänkt dig, så är det dags att ta en närmare titt på olika delar av ditt liv. Är något inte som det ska vara? Tas beslutet utifrån kärlek eller rädsla? Om det är genom rädsla eller undvikande, kan dina manifestationer få bakslag för att uppmuntra erfarenheter som får dig i balans. Det är dags att lägga sig på samma vibrationsnivå som det du önskar & söker. Istället för att sträva hårt för saker, låt istället känslan av att redan ha det du önskar få att växa & gro inom dig. Det kan förvåna dig hur mycket det kommer påverka dig och skifta ditt perspektiv.


2."Beyond the mind"

Stig utanför dina sinnesbaserade orosmoln & begränsningar. Kliv ut från dina tankar & ditt eget huvud för en stund. Att se saker och ting ur ett allt för logiskt synsätt kommer att hindra dig och förhindra din tillgång till dina superkrafter. Du kanske är fixerad vid en händelse från det förflutna och det förflutna styr dig & förvirrar dina sinnen så att du inte kan se vad som är framför dig. Fokusera på vad ditt hjärta & magkänsla säger dig. Ta ett steg tillbaka & rensa dina tankar. Meditera på ditt egna sätt. Överlägg hur situationen hade reagerat om du släppte alla rädslor och oro? Är dessa bekymmer ens dina?3."Third Eye Chakra"

Detta kort vill tala för att du ska komma i kontakt med ditt tredje öga och överträffa det du kan förstå med ditt sinne. Sök här för svaren du saknar. Upptäck den djupare inre kunskap genom det sammanlänkade nät av det som är och har varit. Du kan ställa in dig mot denna kunskap med din vilja, när & var du vill. Denna kunskap som finns där är uråldrig och samtidigt banbrytande. Det är skaparen av den fria viljan som vi väljer att väva in från en stund till en annan. Var den som bevittnar och observerar, utan att döma. Var uppmärksam & medveten, lyssna och tillåt din intuition avslöja verklighetens paradoxer. Se förbi illusionerna och väx med din fantasi & intuition.
Då var den kommande veckas budskap utlagda här och jag önskar er en fin vecka & att solen ändå väljer att stanna kvar ett tag till. För jag vill inte sluta bada & njuta av vädret riktigt ännu.


/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.
10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page