top of page
  • Universums karameller

Budskap vecka 34 2022

Då var det dags för vecka 34 och dess budskap! Vad vill universum påminna oss om denna veckan? Vad behöver vi tänka på? Vad är vårt fokusområde?

För dig som inte kommit hit via instagram: Känn in vilket kort du dras till och när du valt kan du skrolla ner en bit för att se ditt kort.

Happiness can not be traveled to, owned, earned, worn or consumed. Happiness is the spiritual experience of living every minute with love, grace and gratitude. - Denis Waitley

1."The Infinite"

Detta kort som talar om pånyttfödelse kan komma upp när man fått kämpa hårt och kanske till och med ge efter. Nu har du kommit till Början, den nya starten. Frossa i din nyvunna inre frihet. Blockeringar har fallit ifrån, dörrar öppnar upp sig och nya möjligheter träder fram. Sträck ut dina vingar och se hur långt de kan ta dig! Res dig från askan, likt fågeln Fenix, pånyttfödd och redo för en ny cykel av tillväxt och utveckling. Fira och var tacksam mot vägen som du varit tvungen att ta för att leda dig dit du är idag.







2. "Awakened Awareness"

Detta kort vill påminna dig om att vakna upp! Det är många steg och nivåer i ett uppvaknande, och det finns ingen av och på-knapp. Fortsätt lära dig och försätt dig i situationer där du kan växa och utvecklas. Ibland faller vi ner i "sömn" igen, så håll dig på vägen med din inre vägledning och finn vägarna för att påminna dig om att fortsätta uppvaknandet. Gör det du älskar för att hålla din vibration hög. Det handlar inte om omedelbar glädje, utan om den som är långvarig och hållbar. Ät hälsosamt, rör på dig, ha mål i livet (lagom många). När våra energisystem blockeras eller hamnar i obalans, behövs en rening, när detta händer kan vi bli dåsiga och påverkas. Rena energier kan hjälpa dig och centrera dig. Så kallad Shadow Work kan behövas om det i ditt sinne finns sådan som gör dig maktlös och förvirrad.



3. "Furred & Feathered friends"

Se över hur du väljer att ge näring till din kropp och själ. Se över vad du matar dig med, vilka matval du tar. När det är möjligt ta stärkande, mättande och näringsrik alternativ. Din kropp och energi kommer tacka dig för det.

Detta kort symboliserar också starka djurenergier. Det kan innebära att arbeta närmare med kraftdjur eller att man välkomnar en fyrfotat vän in till sitt liv. Du kan ha stort medvetande och visdom mot de djur du möter och förstå vad deras egenskaper och budskap menas för dig.







 

Det var budskapen för den kommande veckan. Jag ser redan fram emot nästa!

Hoppas ni haft en skön helg, att ni fått ladda batterierna eller tagit er tid till att hålla glöden och passionen vid liv.


Ha en toppenvecka!

/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.










20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page