top of page
  • Universums karameller

Budskap vecka 35 2022

Uppdaterat: 4 sep. 2022

Då var det dags för vecka 35 och dess budskap! Vad vill universum påminna oss om denna veckan? Vad behöver vi tänka på? Vad är vårt fokusområde?

För dig som inte kommit hit via instagram: Känn in vilket kort du dras till och när du valt kan du skrolla ner en bit för att se ditt kort.

Go into the impossible. There you will discover new possibilities. - Carol Adamski

1 . "Cleaning House"

Det är dags att städa upp allt klotter och stök i ditt space och liv. Gör dig av med saker i ditt hem som inte längre fyller någon funktion och släpp på det du inte längre behöver. Finns det något ofärdigt som du behöver se över?

Tankar, minnen och känslomässiga bagage ska städas undan också, se över dem och ta tag i dem. Ditt medvetande behöver renas för att fritt kunna sväva ut i världen.

Känn friheten medan du rensar och renar i ditt sinne och hem. Se på det du innan vägrat göra dig av med och var ärlig, vad fyllde det för funktion för dig?
2 . "Unexpected Visitors"

Omvägar, överraskningar, skiften... Förvänta dig det oväntade. Oavsett hur detaljerade dina planer är, och hur säker du än tror att du vet hur vägen ska bli, så finns det tider när vägen är kantad med överraskningar och oanade vändningar. Omvägar kan till en början verka jobbiga och ovälkomna, men överraskningarna kan signalera om att ett äventyr väntar.

Livet är fullt av överraskningar, lev på tå och förvänta dig fler överraskande och spännande event på vägens gång. För det kan finnas en plan för ditt liv som du inte haft på din agenda.

3 . "Wide Open"

Alla typer av möjligheter presenteras för dig nu. Detta kortet visar sig för dig nu för att berätta för dig att det du manifesterat och drömt om är på väg till dig nu och är i sikte. Förbli inte liten och sammandragen, utan expandera din omgivning, och förbi allt du tror är det längsta du kan komma. Obegränsa dig! Du har en unik röst som behöver höras. Universum stöttar nya idéer och ting just nu, så gör din röst hörd.

Detta kortet visar på en ensamvarg som fritt vandrar över de vidöppna markerna fyllda med möjligheter. Tillåt större synsätt få fäste för att ersätta gamla tankar och idéer när du drömmer om något större.

Då var veckans budskap klara, hoppas ni får en hejdundrandes vecka och upplever massor av nya möjligheter!

/Caroline, jag som skriver här på Universums Karameller.

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page