top of page
  • Universums karameller

Budskap vecka 36 2022

Då var det dags för vecka 36 och dess budskap! Vad vill universum påminna oss om denna veckan? Vad behöver vi tänka på? Vad är vårt fokusområde?

För dig som inte kommit hit via instagram: Känn in vilket kort du dras till och när du valt kan du skrolla ner en bit för att se ditt kort.

To fall in love with yourself is the first secret to happiness. - Robert Morley


Nr.1 "Guinea Pig"

Veckans fokus handlar om kärlek. Detta kort handlar om kärlek. Var öppen för att ta emot den. Kom ihåg, att när kärlek flödar i ditt hjärta så tänder det fler hjärtan runt omkring dig. På detta sätt tänder du ljus i Universum och i respons ger Universum tillbaka med mer kärlek och alla typer av överflöd. Tänk tankar av kärlek, meditera i kärlek, se med kärlek. Hitta känslan i kroppen som talar om kärlek. Vart känns den och hur?

Slappna av och ha tillit med vetskapen om att kärlek kommer till dig när du tillåter den i ditt hjärta.

Nr.2 Owl

Veckans fokus handlar om att du påverkar andra mer än du tror.

Detta kortet kommer till dig som den vise läraren och talar om för dig att använda dina kunskaper försiktigt. Du förmedlar inte bara information. När du kommunicerar höjs höjer energin i din aura andras frekvenser runt omkring och upplyser dem.

Lägg märke till hur andra dras till dig och välj dina ord väl, för du kan göra större inverkan på dem än du tror.

Var medveten om att du renar energier runt omkring dig, och därför behöver du ta hand om dig själv mycket och vila.
Nr.3 Rat

Veckans fokus handlar om att hålla fast vid den du är trots missförstånd.

Detta kort påminner dig om att även om du för dig framåt och agerar med omtanke och välmening kan du fortfarande bli missförstådd. I extrema fall kanske du till och med blir utfrågad. Det kommer alltid finnas dem som vill släcka andras glöd, men detta kort talar om för dig att inte låta dem göra det. Låt det inte förminska dig. Istället, fortsätt vara sann mot dig själv och håll blicken fäst mot den vägen du ska. Gör ditt bästa hela tiden och ta bara åt dig av det du kan och orkar hantera. Genom att vända sig inåt och se efter att det man gör är av goda orsaker, så kommer snart din vinst för ditt arbete.
 


Tack för att du kikat in och tagit del av söndagens Pick-a-card och veckans budskap. Det kan vara bra att ha i åtanke att den kanske inte passar in på alla, men nästa gång kanske det gör det. Det är det som är tjusningen, tycket jag.

Ha en fin vecka och ta hand om er. Klappa er själva på axeln och öva på att tala om för er själva att ni är good enough. Oavsett om det inte blir som planerat denna veckan, så är det också good enough.


/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page