top of page
  • Universums karameller

Budskap vecka 37 2022

Då var det dags för vecka 37 och dess budskap! Vad vill universum påminna oss om denna veckan? Vad behöver vi tänka på? Vad är vårt fokusområde?

För dig som inte kommit hit via instagram: Känn in vilket kort du dras till och när du valt kan du skrolla ner en bit för att se ditt kort.
1."Alighnment"

Se över vart du planterar dina fröer för dina önskningar & manifestationer. Om dina drömma & planer inte går som du tänkt dig, så är det dags att ta en närmare titt på olika delar av ditt liv. Är något inte som det ska vara? Tas beslutet utifrån kärlek eller rädsla? Om det är genom rädsla eller undvikande, kan dina manifestationer få bakslag för att uppmuntra erfarenheter som får dig i balans. Det är dags att lägga sig på samma vibrationsnivå som det du önskar & söker. Istället för att sträva hårt för saker, låt istället känslan av att redan ha det du önskar få att växa & gro inom dig. Det kan förvåna dig hur mycket det kommer påverka dig och skifta ditt perspektiv.2."Realm Bridger"

Detta kort vill påminna dig om att du är pionjären i ditt liv. Vägen framåt kan finnas i dina drömmar och visioner. Ett förslag skulle kunna vara att testa automatisk skrift, kanalisering eller måla/rita med ledd av din intuition för att fånga upp den informationen som du besitter och vill komma åt. För du har svaret, du måste bara finna den. Var kreativ och lyssna inte på andras åsikter. Det är dags att tänka och göra saker och ting på helt annorlunda sätt. För det är ju så, som ett talesätt lyder; "Galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig olika resultat."

3."Trust your innocence"

Detta kortet vill tala om för dig att lita på din intuition och lyssna till din inre röst. Du utmanas till att vara råärlig mot dig själv. Det kommer innebära att tankar och måsten du intalar dig själv behöver skjutas åt sidan. Djupt in i ditt hjärta har du svaret, om du vågar lyssna på den och ge dem utrymme. Detta kort kan också handla om att vara ärlig mot en annan person i din närhet. Relationer kan enbart fördjupas om det finns en ärlighet i dem och att man är äkta mot varandra. Överväg tillfället och var omtänksam, men detta är en tid för sanningar. 


Hej och hå, då var veckans budskap framlagda. Veckorna rusar framåt och hösten tågar in. Sommaren verkar nu vinka adjö. Men... Hur mycket mysigt finns det inte med hösten? Färgerna, de tända ljusen, de mjuka kläderna, filmkvällarna under filten, mustiga grytor och värmande soppor... Det finns väldigt mycket att se fram emot!

Ha en fantastiskt fin vecka, var rädda om er själva och varandra. Och tack för att ni kikade in. (Det är ju därför jag skriver, för att ni tittar in!)


/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page