top of page
  • Universums karameller

Budskap vecka 38 2022

Då var det dags för vecka 38 och dess budskap! Vad vill universum påminna oss om denna veckan? Vad behöver vi tänka på? Vad är vårt fokusområde?

För dig som inte kommit hit via instagram: Känn in vilket kort du dras till och när du valt kan du skrolla ner en bit för att se ditt kort.
Your thoughts are the architects of your destiny. - David O. McKay.

 


Kort nr 1. Prinsessan i stavar

Detta kort kan handla om att veckan kan kretsa kring ett barn med positiva egenskaper, ett barn med egen vilja och vill att det ska hända mycket. Vill ha framfart och är rastlös.

Det kan också handla om meddelanden som kommer in nu. Besked som hjälper dig framåt. Du har fler möjligheter att få hjälp och får till dig nya lösningar och nytt stöd.

Här ligger många nya saker på gång. Ha tillit, ber kortet. Det är, inom snar framtid, påväg ett meddelande till dig om nya möjligheter, nya kontaker och mer framfart än det varit tidigare.Kort nr 2. Femman i svärd

Tanken hänger här inte med i livet, eller med dig själv eller dina mål. Det ligger en del stress här. Det kan vara konflikter runt omkring en och det blir svårt att stanna upp. Det är svårt att ta ett steg tillbaka och tänka efter. För det är för rörigt i huvudet. Här känner man sig jagad, orolig, splittrad, i obalans, otrygg. Inte särskilt tillfreds med livet.

Här är inte bara stress från ens omgivning, utan stressen och pressen man sätter på dig själv. Man vill ha mer än vad man har, men vet bara inte hur. Här ligger förändring och utmaningar i det.

Svärd är symbol för det mentala, vårt psyke och vad det än är som händer runt omkring dig, så tillåter du det påverka dig på ett visst sätt som gör dig stressad. Med vetskap om att du har makten att avgöra hur du ska reagera på det kan hjälpa dig se ur ett annat perspektiv.


Kort nr 3. Narren/Dåren

Det kan komma en händelse som påverkar dig på själslig nivå. Här kommer spontanitet, impulsivitet, glädje och massor med tillit. Här kastar man sig ut på nya äventyr och vågar utan att försöka tänka efter före. Livet leker, du har roligt och vågar leva ditt liv. Kortet vill tala om för dig att agera utefter hur du känner och lyssna till inlevelsen. Ditt inre.

Med detta kortet finns inga förutfattade meningar.

Du vågar trots att du inte vet hela vägen.


(Tänk på att det är en generell läggning, så denna gången kanske den inte resonerar med dig, andra gånger gör den det.)


Ha en underbar vecka och glöm inte bort att du bestämmer hur din vecka ska bli. Med dina tankar förändrar du din verklighet och med dina tankar har du kraften att skapa det liv du vill leva.


/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page