top of page
  • Universums karameller

Budskap vecka 39 2022

Då var det dags för vecka 39 och dess budskap! Vad vill universum påminna oss om denna veckan? Vad behöver vi tänka på? Vad är vårt fokusområde?

Jag vill påminna om att det är en generell kortläggning och att det inte alltid kanske passar dig. Nästa gång kanske den gör det, en annan gång inte.

För dig som inte kommit hit via instagram: Känn in vilket kort du dras till och när du valt kan du skrolla ner en bit för att se ditt kort.
Healing does not mean the damage never existed. It means the damage no longer controls our lives. - Unknown

1."Mountain"

"You have the capacity to flow around any obstacle. This is the time to adapt."

Ibland kan det dyka up hinder som kan kännas oöverstigliga. Som ett berg som står mellan dig själv och din framgång. Kanske tror du att svaret är att klättra över det eller hugga dig igenom det, men istället kanske svaret är att vara likt en flod och flyta alldeles längs med berget istället. Genom att adaptera till dina omständigheter gör du det också enklare för dig själv att komma förbi ditt hinder och ju snabbare du gör det, desto snabbare kommer det att passera. Me beslutar du dig för att klättra, var då nogrann med vart du sätter vartenda steg.
2."Come together"

"Love needs to be shared."

Kärlek behöver uttryckas. När du får detta kort vill det tala om för dig att du är på väg att få känna detta i olika former och uttryck, såsom romantisk, familjär, ovillkorlig, spirituell... Det finns någon annan involverad. Kärlek innebär ett givande och ett tagande mellan dig och en annan, som kan vara en släkting, vän, partner, djur, ande.

Detta kortet försäkrar dig om att kärleken kommer och bjuder upp till dans. Förstå att du är omtyckt och avgudad. Du attraherar kärlek in till ditt liv och det blir en tid för harmoniska och underbara relationer.
3."Bone Collector"

"You are whole and have everything you need within."

När detta kortet dyker upp vill den få dig att se närmare på dina omständigheter, för att se om du är fullkomligt närvarande eller är utåtagerande på grund av dåtidens betingelser och omedvetna förväntningar.

När vi blir skadade, särskilt som unga, så är det som om något speciellt blir fråntaget från oss. Vi adapterar till den verkligheten som sedan gör att vi beter oss på ett visst sätt när liknande situation dyker upp igen. Vi blir begrändade av vad vi tror vi vet.

Du kanske känner dig ovärdig och utan mod. Att du är full med fel och oälskvärd. Men detta kort kommer för att påminna dig om att du är en kraftfull varelse med gränslösa möjligheter. "Bone Collector" har hållit det som blev stulet från dig i tryggt förvar, och nu är den här för att ge tillbaka dig det. Agera som om du hade det du behöver och du kommer att se att du har allt du behöver. Allt är möjligt och dina gamla sår behöver inte längre definiera vem du är.Ha nu en toppenhärlig vecka mina kära! Ta vara på er själva och de du älskar.


/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page