top of page
  • Universums karameller

Budskap vecka 40 2022

Då var det dags för vecka 40 och dess budskap! Vad vill universum påminna oss om denna veckan? Vad behöver vi tänka på? Vad är vårt fokusområde?

Jag vill påminna om att det är en generell kortläggning och att det inte alltid kanske passar dig. Nästa gång kanske den gör det, en annan gång inte.

För dig som inte kommit hit via instagram: Känn in vilket kort du dras till och när du valt kan du skrolla ner en bit för att se ditt kort.Sometimes you don´t know the value of a moment until it becomes a memory. - Dr Suess


1.Panda ”Stay balanced and in your essence.” Se till att hålla ditt hjärta rent och fyllt av ljus. När du tänker på en panda, så connectar ängeln Mary dig till det kosmiska hjärtat för att ta emot healing och kärlek. När du senare vill agera som en bro mellan det kosmiska hjärtat och jordens centrum, så kommer ärkeängeln Sandalphon ”länka” upp sig till dig för att du ska kunna ladda ner en enorm mängd kärlek och genom dig låta den flöda. Det är speciellt och höjer din frekvens avsevärt. Kortet vill tala om för dig och råda dig att hålla dig i balans. Lägg märke till hur du testas för att utveckla dina maskulina och feminina energier, använd dem som lärdomar. Det kommer hjälpa dig att heala dig själv och andra.2.Shark ”Lead as a powerful, peaceful warrior.” Detta är mästarkortet för den fredfulla spirituella krigaren. Du är kallad till att stärka och disciplinera dig själv. Ta tillbaka din kraft och agera som en lugn och vis influens för det högsta goda.

För att göra detta effektivt så behöver du utveckla alla 5 sinnen för att tona in dig och känna av behoven runt omkring dig.

För du är stark, känslig och viktig och du kan ha någon gång offrat sig själv för allas bästa. Din vägledning är att undersöka ditt liv och vad som ger dig tillfredsställelse. Få in mer av dessa saker i ditt liv så att ditt visa och kloka ledarskap grundar sig på en känsla av personlig belåtenhet.3.Ladybird ”Accept happiness and good fortune.”

Om detta blev ditt valda kort så vill det ge dig en signal om att universum vill skänka dig en välsignelse. En ängel kanske berör dig; lycka kanske väntar dig; du kanske blir bländad av nya lärdomar som hjälper dig förstå eller så är tur på väg till dig. 

Tacka för att du fått redan så att du energimässigt är beredd på att ta emot gåvan innan den flyger iväg. Nyckelpigan bjuder in dig till att sprida änglalika drag idag. Det kommer göra skillnad för den du berör. Och du kan bli förvånad över hur människor och djur kommer att uppskatta det. Du är också ombedd att tala eller skriva till andra på ett så graciöst sätt som möjligt, på ett sätt som får dem att frodas, växa och känna sig stöttade.Veckans budskap är nu avslöjade, om en dag försent. Men min goda ursäkt är att jag varit på en liten weekend i Helsingfors och fyllt på med minnen, energi och kärlek.

Önskar er en toppenvecka, från början till slut!


/Caroline, jag som skriver här på Universums Karameller.


17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page