top of page
  • Universums karameller

Budskap vecka 42 2022

Efter två veckors uppehåll med både sjukdom och varit bortrest kommer äntligen budskap och kort för vecka 42!

Vad vill universum påminna oss om denna veckan? Vad behöver vi tänka på? Vad är vårt fokusområde?

Jag vill påminna om att det är en generell kortläggning och att det inte alltid kanske passar dig. Nästa gång kanske den gör det, en annan gång inte.

För dig som inte kommit hit via instagram: Känn in vilket kort du dras till och när du valt kan du skrolla ner en bit för att se ditt kort.
Inner voice is the divine voice - Lailah Gifty Akita

1.Deep Freeze

Vi börjar veckan med ett behov av lite efterlängtad egenvård.

Kortet låter oss veta att det är dags att sakta ner och ta en paus. Det känns som att många av oss har drivit oss själva framåt, och även om steg och handling är nödvändiga och rätta, så behövs tystnad och reflektion. Ta dig tid att dra dig tillbaka. Krypa under filten med en bra bok, skriv i din journal, reflektera om vad som är viktigt för dig. Det här kan vara en tid att lägga argument på is också, eftersom att vara insnärjd i känslomässiga nät kommer att hindra oss från att gå framåt. Ta en titt på var dina relationer lider och fråga dig själv vad du kan släppa taget om.


2.Dry Desert

Veckan inleds med vad som verkar vara en utmaning men som verkligen är en välsignelse. Vi har sedan innan väckt idéer till liv och arbetat nära Universum för att samskapa, och möjligheter och inspiration har öppnat sig för oss som galet mycket. När vi går igenom denna process, vad som kan hända är att vår vibrationsinriktning förändras och ibland kan det göra att vi känner oss som en främling i vårt eget hem. Detta kan få oss att känna att vi reser genom en torr öken. Det är möjligt att vi känner oss uttorkade och som om våra idéer och möjligheter har torkat ut, men verkligheten är att livet erbjuder oss en möjlighet till tillväxt och att avancera. Detta kort kommer för att berätta för oss att gräva djupt inom oss för att hitta de resurser och anpassningsförmågor som behövs för att komma igång igen. Sök inuti och fråga vad det är som du behöver se i denna situation eller relation. Vad är gåvan du har fått? Hur kan du använda denna gåva för att anpassa dig och växa?3.Compass

Just nu går du in i en tid där du kommer in i okända områden och kan förvänta dig underbara nya erfarenheter.

Detta kort påminner oss om att oavsett hur desorienterade eller förvirrade vi känner oss, så länge vi upprätthåller en medveten kontakt med det gudomliga, kommer vi att förbli på kurs. Vi går in i en period av nya upplevelser och äventyr och kompassen gör det möjligt för oss att känna oss stöttade och älskade. Oavsett hur mörk natten är, om vi håller oss i linje med vårt högre jag och Ande, kommer vi aldrig att gå vilse. Pengar, egendom, prestige, romtantik och andra materiella prestationer kan inte hjälpa dig hitta din sanna väg. De är helt enkelt bara saker du kan uppleva under resan. 


Vi tackar vecka 41 för allt den erbjudit och alla lärdomar vi fått ta del av. Alla minnen den gett oss. Nu välkomnar vi istället vecka 42 och ser fram emot en ny vecka med nya möjligheter!


Ha en strålande vecka fina vänner!

/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page