top of page
  • Universums karameller

Budskap vecka 43 2022

Då var det dags för vecka 43 och dess budskap! Vad vill universum påminna oss om denna veckan? Vad behöver vi tänka på? Vad är vårt fokusområde?

Jag vill påminna om att det är en generell kortläggning och att det inte alltid kanske passar dig. Nästa gång kanske den gör det, en annan gång inte.

För dig som inte kommit hit via instagram: Känn in vilket kort du dras till och när du valt kan du skrolla ner en bit för att se ditt kort.A mind that is stretched by new experiences can never go back to its old dimensions. - Joe Dispenza


1 Making a choice

Nu handlar det om att göra ett val. Vi har två vägar som utspelar sig framför oss och det är dags att fatta ett beslut. Kom ihåg att varje val vi gör definierar oss, så var villig att engagera dig med ett fast "jag gör det!" till vilket alternativ du än väljer. Brist på val passar också in i detta paradigm, så se över vad som håller dig tillbaka från att ta de nödvändiga stegen för att gå framåt. Är du rädd för att göra "fel" val? Oroar du dig för att du inte kommer att få stöd på den väg du tar? Lägg märke till att det är ljus i slutet av båda tunnlarna här. Så länge du vidtar åtgärder som är i linje med ditt högre jag, finns det inget fel svar - svaret på frågan ligger inom dig. Känn inåt – hur känns valet för dig? Be och meditera för att låta svaret kommer till dig.
2 Coming to life

Det här kortet avslöjar att vi har gjort en del arbete under de senaste månaderna, ömsat bort lite gammalt skinn och att vi nu kan skörda frukten av den tillväxten till världen. Vi håller ljuset från vårt arbete högt och låter det lysa när vi ömtåligt dansar med det. Fjärilen visar att vi kommer ut ur vår egen personliga kokong. Det lysande ljuset i hennes hand tjänar till att vägleda oss också. Om vi ​​låter den visa vägen och har full tilltro till Andens kraft att leda oss, blir vår förvandling mer kraftfull och mer kapabel att utvecklas. Ha förtroende för de tecken du får och visdomen du får. Det är inte nödvändigt att leta efter lösningar och svar just nu; det är en tid för oss att vända oss inåt och lita på de signaler som vi känner inom oss.3 Coming apart

Coming Apart-kortet visar dig att rädslans sönderfallande mask ger dig en slags återfödelse, och även om sorg kan behöva uttryckas när vi ömsar bort våra gamla skinn, så handlar det i slutändan om vårt val att välja lycka och glädje framför drama och gammalt betungande bagage - det sänder bara ett kraftfullt budskap till det gudomliga att vi vet vilka vi är och vad vi önskar. Återigen, att hänga på saker av rädsla är ett val som också skickar ett budskap. Vad är det du verkligen vill kommunicera till dig själv och universum med avseende på vem du verkligen är? 

Då var veckans budskap avslöjade. Jag önskar er en härlig vecka 43 och hoppas på att ni finner en stund till att njuta av höstens vackra nyanser. Kanske tar en tur i skogen och njuter av tystheten och lugnet och låter dina energier fyllas på.


/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page