top of page
  • Universums karameller

Budskap vecka 44 2022

Då var det dags för vecka 44 och dess budskap! Vad vill universum påminna oss om denna veckan? Vad behöver vi tänka på? Vad är vårt fokusområde?

Jag vill påminna om att det är en generell kortläggning och att det inte alltid kanske passar dig. Nästa gång kanske den gör det, en annan gång inte.

För dig som inte kommit hit via instagram: Känn in vilket kort du dras till och när du valt kan du skrolla ner en bit för att se ditt kort.
 


1.Encouragement

Det här kortet berättar att du försiktigt uppmuntras att kliva in i din kraft, in i ditt livs dröm. Nya saker finns där ute för att utforskas, och universums närande kraft ger dig en knuff i rätt riktning. Du kommer att få den hjälp du behöver och kommer inte att vara ensam i din strävan. Varje steg du tar just nu stöds av universums visdom! Du är på rätt väg. . . Fortsätt.


2.Peaks of joy

Glädjen är din! Oavsett vilken undran eller förfrågan du har kommer du att vara nöjd med resultatet. Du kommer närmare en känsla av prestation och du har arbetat hårt för det. Du är omgiven av sanna följeslagare och händelser som är synkande för att ta dig till nästa nivå i ditt liv. Här finns allt det vackra och harmoni. Livet är spännande och hoppfullt. Låt tacksamhet fylla ditt hjärta och kom ihåg att dela din lycka. Glädje smittar!3.Come together

Kärlek måste uttryckas. Att dra detta kortet är ett tecken på att du är på väg att upptäcka denna känslas natur i alla dess uttrycksformer - romantisk, familjär, ovillkorlig, andlig... I varje fall är det en annan inblandad. Kärlek innebär ett givande-och-tagande mellan dig och en betydande annan, en släkting, partner, en vän, ett djur och/eller Ande. Detta kort försäkrar dig om att kärleken har kommit och söker en partner i sin dans! Förstå att du är omhuldad. Som en magnet lockar du kärlek in i ditt liv! Detta är tiden för harmoniska, omtänksamma partnerskap.


 


Då var veckans budskap avslöjade. Jag önskar er en härlig vecka 44 och kanske är det så att ni avnjuter ett höstlov, eller en helt vanlig vecka. Oavsett så är det en tid för att andas in höstens lugn som den skänker oss, en tid när tända ljus uppskattas på annat sätt och filten är extra mysig och varm.


/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page