top of page
  • Universums karameller

Celestit/Celestin - hjälpen till att resa genom andra dimensioner

Celestit/Celestin är inte bara en vacker blåaktig sten att se på. Det är en symbol för änglasfären. Det är också en sten som sägs kunna hjälpa dig på resan genom andra dimensioner och få kontakt med andliga väsen.

Den ska samtidigt vara bra för att hjälpa och stötta vid konfliker och hjälp att hantera dem. Kanske har du märkt, när du håller i denna sten att de ger dig avkopplande energier? Då kan det vara för att deras energier är ångestlindrande.


Vad är en Celestit bra för?

- Skänker dig harmoni.

- Ger dig avkopplande, lugnande och fridfull energi.

- Hjälp till att få kontakt med högre dimensioner och guider och änglar.

- Stärka kanalisering.

- Hög vibration.

- Klarhet i hjärtat och balans i kropp och själ.

Hur används Celestit?

Det är bra att placera ut Celestit i rum eller miljöer där vi vistas mycket, då den hjälper till att skapa en harmonisk atmosfär. (Både i hemmet och på jobbet). Kanske för att celestit kan locka fram individers rena och änglalika egenskaper och öppna upp för en ren och sanningsenlig kommunikation. 

Det går också bra att använda denna vid meditation och sägs öppna upp för sanningsenlig kommunikation och hjälp till kontakt med andliga väsen; t.ex guider, änglar, gudinnor osv.

Har du ångest så kan man ha denna stenen i handen och låta dess energi hjälpa dig dämpa den, alternativt vid meditation eller vid en andningsövning för att dämpa oron och ångesten.


Celestitens chakra är: Halschakra.

Celestitens affirmation: "Jag älskar att jag alltid är i fred och är skyddad. Jag älskar hur omgiven jag är av mina änglar och guider."


Det sägs också att i Celestit bor de 3 goda feerna som skänker lycka, framgång och lycksalighet.

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page