top of page
  • Universums karameller

Fullmåne i skytten 14 juni 2022

Uppdaterat: 14 juni 2022

I natt kommer månen fram i sin fulla skrud. Alltså fullmåne. Fullmåne är min bästa natt, jag sover som bäst och vaknar som pånyttfödd!

Nu gäller det att passa på att nyttja fullmånens starka energier nu till att manifestera, stärka och hela dina intentioner, till att släppa den gamla och bjuda in det nya.


Just denna fullmåne går in i skyttens tecken. Detta tecken är väldigt äventyrslysten, extrovert och optimistisk. Det är även en supermåne och befinner sig nära jorden.

Vad innebär detta då? Det kan göra oss känsliga och här handlar det om att tänka positivt, tänka att allt kommer ordna sig och bli så bra det går. Det handlar om att vara lösningsfokuserad. För denna fullmåne kommer med ett nytt hopp som tänds inom oss, tro på framtiden och positiva tankar. En utveckling kan ske. Det är en tid att se ur ett högre perspektiv, att växa, se helheten i våra liv och lära oss något. Uppskatta allt det fina omkring dig. Det är dags att släppa gamla mönster och vad vi trodde gynnade oss och börja se vilka bitar i våra livspussel som inte längre passar in, både fysiskt och psykiskt. Huvudbudskapet i denna fullmåne är att släppa taget och inte ta livet på så blodigt allvar. Låt skyttens energi plocka fram glädjen och det positiva tänket och det spontana i dig.


Det är vanligt att man gör ritualer vid fullmånen, och nedan följer förslag på det.


  • Släpp taget om saker som inte gör dig gott längre. Kan vara mönster, dåliga sidor och vanor, skadliga tankar och känslor, eller andra ting som du vet inte tjänar dig gott. Skriv ner dem och bränn/eller riv sönder.

  • Ladda dina kristaller i månens ljus och kraftfulla energier. Se till att lägga dem så att månens ljus kan nå dem.

  • Meditera, sätt upp visioner, manifestera och ladda dina energier.

  • Uppmärksamma dina drömmar.

  • Rena ditt hem med salvia för att dra ut negativa energier och gör plats för det de positiva.

  • Förlåta och känna tacksamhet.


Det är en tid för att släppa bekymmer, spänningar och stress. Och inte ta livet så seriöst! Det är dags att bjuda in glädje och lätthet.


Sometimes letting things go is an act of far greater power than defending or hanging on. - Eckhart Tolle


Fullmåne


5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page