top of page
  • Universums karameller

Ge dig själv healing!

Visst vore det skönt om man kunde sudda bort all smärta. Vi kan lära oss att stänga av smärta, men det psykiska spelar stor roll.

Alla har förmåga till healing. Det handlar bara om att hitta ett sätt som passar dig. För det är viktigt att det känns rätt och att du tror på det själv för att få tillit till dina healingkunskaper. Det gäller att öva! Det kan ske i olika former, men nedan kommer en liten inblick hur man skulle kunna självheala sig.


Hur kan man göra?

Här nedan följer två förslag på hur man kan göra:


Huvudvärk

1. Ta en kort stund till att meditera i tysthet. Infinn dig i lugnet och se till att inte bli störd.

2. Efter det, "se" på din huvudvärk och sätt färg på den. Vilken färg passar den? (Lyssna till din intuition)

3. Föreställ dig sedan att du har ett glas framför dig. Tänk dig sedan att du lutar huvudet framåt mot glaset och "häller" ut huvudvärken genom näsan. (Andas ut efter ett djupt andetag)

4. Förställ dig att vattnet färgas i glaset av den färg som var din huvudvärk. Känn hur den färg lämnar din kropp för att åka ner i glaset.

Upprepa gärna några gånger tills det känns bra.


Halsont

1. Inled med en kort stunds meditation.

2. Se med ditt inre öga hur all din kraft och healing ser ut i kroppen, hur hela ditt immunförsvar med sina små soldater jobbar på.

3. Skänk de små soldaterna i ditt immunförsvar energi till att utföra sitt jobb.

4. Styr och mobilera ditt immunförsvar mot halsen. Låt din inre kraft jobba mot det onda. Förställ dig att flera ljuspunkter fyllda med energi lyser upp på kroppen och sänder sin energi till den ömma halsen.


Det bör nämnas att detta fungerar olika från person till person. Det beror på hur van man är och hur mycket man har tron till sin egna förmåga.

Du är inte ensam...

Ibland kan vi behöva lite stöd när vi försöker med healing. Då kan vi kalla på ärkeängeln Rafael. Om du eller någon annan känner sig sjuk så kan du kalla på honom för hjälp. Rafael hjälper dig när du vill läka andra och även med din egna hälsa.

Han stöttar oss till att leva ett hälsosamt liv. Han hjälper att läka dig och tar dig under sin smaragdgröna aura och energi.

När du ger dig själv (eller någon annan) healing, kalla på Rafael om hjälp och stöttning. Föreställ dig hur hans gröna energi omfamnar dig och den plats du befinner dig på.

Känn hur den gröna energin leder sig in där du har ont och sedan fyller ut i hela din kropp.Att ge sig själv healing kan aldrig skada. Det kan krävas träning i olika omfång. Men vad vi kan vara säkra på är att vi besitter kraften till att läka mycket i oss själva. Vi kan hjälpa oss själva i mångt och mycket. Glöm inte tilliten till dig själv!
Ett tips är också att vara vaksam på sina tankar, för de påverkar oss mer än vad vi någonsin kan föreställa oss.

Varför inte testa healingmeditationer med Rafael på youtube...? Rekommenderas!Ta ett djupt andetag min vän, känn hur ditt hjärta slår, du är här och allt är precis som det ska vara.

/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.


11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page