top of page
  • Universums karameller

7. Lagen om attraktion (Law of attraction)

What we focus on, we will attract. Everything we experience in our life is dictated by our own mind. It is important to just focus on thinking about what you want and get emotionally involved to attract it into your life. - Bob Proctor

Lagen om attraktion har nog de flesta mer eller mindre hört talas om någon gång. Det skulle våga påstås vara en av de lagarna som människor arbetar med mest.

Det handlar om förmågan att dra till oss det vi fokuserar på. Vad vi vill manifestera in i vårt liv. Vad vi önskar få eller ha. Lagen om attraktion använder kraften från dina tankar och föreställningar. Om du tänker på what you think, you become så är du nära förklaringen till vad lagen innebär.

Dina tankar och känslor är kraftfulla redskap. Kraftfullare än vad man tror. Det dina tankar fokuserar på manifesteras i verkligheten. Med dina tankar sänder du ut en signal till universum som sedan bemöter den tanken med att återgälda med något som matchar den vibration som du sänt. Om du tänker i låg vibration, negativa tankar, då kommer du också universum ge dig något av en låg vibration. Tänker du på en hög vibration, som glädje och lycka, så matchar universum dig med det.

Lagen om attraktion används av många människor runt om i världen. Den handlar om att använda sina tankar på rätt sätt och att visualisera det du vill ha. Men det räcker inte där. Du måste inte bara ha rätt tankar och visualisera det, du måste tro på det med. Nästan som om du redan hade det i din hand. Kunna föreställa dig känslan när du åker din nya bil, till exempel.

Universum vill alltid matcha med din vibration, för lika attraherar lika. För att få det du vill ha så behöver din vibration och frekvens matcha det du vill ha. Nästan som om du skulle föreställa dig att ställa in radions frekvens för att hitta din favoritkanal. Likaså gäller för lagen om attraktion.

Lagen omfattar allt runt omkring dig. Attrahera en bil, ett hus, din själsfrände, pengar, nytt jobb...


Tänk; Önska, tro och få.
5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page