top of page
  • Universums karameller

2. Lagen om energi och vibration (Law of energy and vibration)

Uppdaterat: 14 juni 2022

I am not what happened to me. I am what I choose to become. - Carl Jung

Lag nummer 2 av alla 12 är lagen om energi och vibration. Den handlar om att allt runtom oss är i ständig rörelse, mer eller mindre. Vibrationen är konstant med sin egna specifika frekvens. Det gäller för all materia. Allt är energi. Skulle man titta på allt i ett mikroskop så skulle man se hur det rör sig, hur allt dansar framför dina ögon.


Vi människor har vår egna vibration och frekvens. Något som kan avslöja ens frekvens, energi och vibration är våra erfarenheter. Vad vi har i vår ryggsäck. Vad vi varit med om i livet, och kanske låtit det påverka oss i olika grader.

Kanske kan du minnas hur du gått in i ett rum och känt av stämningen? Fått en dålig vibb. Eller tvärtom, en bra vibb?

Det beror på personernas frekvens och vibration i rummet. Kanske har de haft en dålig period, börjat bråka och är oense, ledsna, eller haft det tufft. Då sänder de ut den energin i rummet och snart kan det börjar påverka andra i sin omgivning om man inte skyddar sig.

Säkert kan du komma och tänka på när någon i din närhet var på dåligt humör att till sist du också blev det? Och samma sak tvärtom, hur en glädjefylld person kan få dig på gott humör?


När det kommer till den negativa energin och den låga frekvensen behöver man skydda sig och det kan man göra på olika sätt. Genom att exempelvis meditera, yoga och arbeta med dina chakran. Ibland kan det vara svårt att hindra att negativ energi tar sig in, hur mycket man än försöker inte ta åt sig det. Men genom de ovan nämnda exempel kan man “återställa” sin energi och frekvens.


Lagen om energi och vibration6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page