top of page
  • Universums karameller

3. Lagen om handlingskraft (Law of action)

The law of attraction is feeble without the law of action - Catherine DeVrye

Denna lagen går i hand med lagen om attraktion. Denna lag handlar om att ta de där verkliga stegen, de där handlingarna som behöver göras för att bjuda in det vi vill ha i vårt liv. Skrider man inte till handling, så kan heller inte mycket hända. Man behöver sätta bollen i rullning.


Om du har bett universum om något. Manifesterat någon genom attraktionslagen, då behöver du visa handlingskraft för att matcha de energier som kan förverkliga din önskan. Man behöver hamna på samma frekvens för att kunna få det.


Genom sin intuition finner man handlingen som leder en framåt. Handlingen är en viktig ingrediens för att lagen om attraktion ska fungera. För att få förändring behövs handling. Det räcker inte med tankar och känslor. Varenda handling ger resultat.


Lagen om handlingskraft och attraktion går som nämnt hand i hand. De används ihop. För det första handlar lagen om attraktion om att visualisera och sätta upp mål som hjälper dig se möjligheter för att nå dit. Och för det andra handlingskraften för att sända ut ett tydligt budskap till universum om att du vill ha det du manifesterar.
8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page