top of page
  • Universums karameller

9. Lagen om relativitet (Law of relativity)

Life is happening for you and not to you. All problems that you are facing are divinely planned to help you evolve into the best version of you - Unknown

Alla människor möter utmaningar någon gång i livet. Det kan ses som en mindre bra lag och kanske en av de mindre populära.

Men sanningen är att denna lagen ger personlig utveckling. Lagen kan ses som en slags väckarklocka, ett uppvaknande. Det kan ses som positivt eller negativt, det är upp till dig hur du vill se på det och det påverkar hur du hanterar det. Allt är relativt och ditt perspektiv kommer påverka hur du tar dig an livet.

Även om det kan verka eländigt ett tag så sker det av en anledning. Det handlar om att ta fram det bästa hos dig och få utvecklas med det som är jobbigt. Lagen är nödvändig för oss att kunna utvecklas. Utan den skulle vi stagnera och aldrig utvecklas.

Den kan pröva dig på olika sätt. Den kan sätta din karaktär, din uthållighet, din ärlighet eller din integritet på prov. Gör den det så är det nödvändigt.

Man kan tänka sig att man håller just på med att uppfylla sin dröm, men saker och ting går inte riktigt som man tänkt sig. Beror det då på att det inte är meningen?

Nej, snarare tvärtom. Prövning och utmaning är mer en indikation på att det är rätt. Men, för att matcha energin med sin dröm behöver man utmanas lite till för att hamna på rätt nivå. Energierna måste matcha. Frekvensen och vibrationen måste vara rätt. Problemet är att vi ger upp för snabbt. Motgång eller utmaning borde inte ses på ett negativt sätt. Det är universums sätt att ta ut kvitto på att du verkligen vill ha det du önskar.
6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page