top of page
  • Universums karameller

Manifestation - 369 metoden

Som ni kanske minns, om ni läste mitt förra inlägg om manifestation, så finns det en del metoder att ta till. I detta inlägg tänkte jag tillägna 369 metoden en stund i rampljuset.

Har ni hört talas om den?


Nikolas Tesla ska en gång ha uttryckt sig så här:

If you knew the magnificence of the three, six and nine, you would have a key to the universe.

Han ska alltså ha trott att dessa siffror var gudomliga och vara nyckeln till universums hemligheter. Det kan väl låta rätt så kittlande, tycker jag. Men att han skulle ha haft med denna metod att göra i sig, vet jag inte. Kanske använde han av sig det, eller inte. Men många har provat denna metod och påstått att den fungerar.

Själv har jag testat, men man måste vara konsekvent och hålla i det, vilket jag inte är. För andra kanske detta är en metod som verkligen passar och man känner att detta är något som får en att känna att det är rätt. Kör på då liksom, säger jag!

Om du känner att numerologi är din grej, så passar detta dig.


Däremot kan jag inte gå i god för den, just nu. Men någon gång i framtiden ska jag testa den igen...


Hur går 369-metoden till?

När man använder sig av denna metod så handlar det om att gå på djupet i sig själv med dina intentioner och mening genom dagen. Genom att konsekvent skriva ner, varje dag, det som betyder mycket för dig kan hjälpa dig hitta din mening och vilken riktning du ska ta. Dina intentioner och tankar för dig framåt och formar dina tankar och handlingar.


Så här gör du:


Morgon: Skriv ner det du önskar, 3 gånger. (Så fort du vaknar upp på morgonen)

Under dagen: Skriv ner det du önskar, 6 gånger.

Kvällen: Skriv ner det du önskar, 9 gånger.

(Det kan vara bra att ha det samlat i ett häfte, en bok eller dagbok)


Ex: Om du vill manifestera en kärleksfull partner...

Morgon:

Jag har en kärleksfull partner

Jag har en kärleksfull partner

Jag har en kärleksfull partner

Under dagen:

Jag har en kärleksfull partner

Jag har en kärleksfull partner

Jag har en kärleksfull partner

Jag har en kärleksfull partner

Jag har en kärleksfull partner

Jag har en kärleksfull partner

Kvällen:

Jag har en kärleksfull partner

Jag har en kärleksfull partner

Jag har en kärleksfull partner

Jag har en kärleksfull partner

Jag har en kärleksfull partner

Jag har en kärleksfull partner

Jag har en kärleksfull partner

Jag har en kärleksfull partner

Jag har en kärleksfull partner


Som ni ser är det viktigt att skriva det som om man redan hade det. Det handlar om att skriva på ett sätt som hjälper dig att tänka på ett annat sätt och tänka som om du redan hade det för att kunna dra till dig det. Genom att hamna på högre frekvens och vibration som matchar din önskan.


Hur länge då? Ja, i 33 dagar påstår vissa.

Först och främst handlar det om att hålla fast vid det och inte låta det rinna ut i sanden.

Var konsekvens och låt det bli en rutin tills det känns som att saker och ting börjar lossna.


Man ska absolut ge denna metod en chans om man inte testat den förr. För man vet aldrig vad denna metod kan ge dig och göra för dig. Repetitionerna kan skapa nya sätt för dig att se på saker och ett nytt tankeperspektiv.


Manifestation ska vara lite spännande och jag älskar att testa på metoder som dyker upp, sedan tror jag inte att någon är helt rätt utan det är något man själv behöver känna efter och avgöra vad som passar en.

Om ni testar denna metod vill jag önska er lycka till. Och skulle ni lyckas, så skriv gärna och berätta i kommentarerna!


Ta hand om er!

/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page