top of page
  • Universums karameller

Manifestation - Scripting

Vi har redan gått igenom ett par tekniker man kan använda vid manifestation. Men så klart så finns det fler, och det gäller att finna någon som passar en och det liksom säger "klick". Detta känns rätt för mig. Det är huvudsaken.


Nu har vi anlänt till en metod som kallas Scripting.

Vad är Scripting?

Tänk dig att du ser dig själv i en film, en bok eller i en historia... Nu kan du skriva manuset till din egen lycka...

Scripting handlar om att skriva, men att skriva om det man vill manifestera som om det redan hänt. Lite som att man tar en titt in i framtiden och ser hur det har blivit?


Det handlar alltså att skriva om den tiden efter du har nått ditt mål. Beskriva upplevelsen som om du redan upplevt den.

Här skriver du och visualiserar ditt liv efter du nått dit du önskar.

Att både göra något aktivt (skriva i detta fallet) och visualisera är ett kraftfullt verktyg när man vill manifestera sina drömmar.


När du visualiserar och skriver ner att dina mål är uppfyllda och att du nått din dröm, var gärna så tydlig du kan för att riktigt leva dig in i det. Hur ser det ut? Luktar det något speciellt? Smaker? Ljud?

Ju specifikare och tydligare man är, desto lättare kan universum möta dig.

Viktigt att tänka på?
  • Var tacksam för det som redan finns runt om dig

  • Visualisera och skriv i presens.

  • Var tydlig med vad det är du vill ha. Både när du skriver och visualiserar.

  • Känn känslorna. Hur skulle det kännas när det inträffar? När du når ditt mål?

  • Fokusera bara på det du vill ha, inte det du inte vill ha.

  • Börja fokusera på ett mål i taget.

Hur ofta och hur länge?

Hur länge och hur ofta beror på målet. Man kan skriva dagligen, veckovis eller månadsvis. Det beror helt på hur stora mål och drömmarna är.


För att förändra vanor, beteenden och tankemönster krävs träning. Att åtminstone hålla i skrivandet visualiseringen i 40 dagar är en bra rekommendation. Under denna tid kan du ha börjat lyfta blicken och ser ur ett nytt perspektiv. Att vara konsekvens och hålla i hjälper dig att börja se möjligheter istället för hinder. Inget är ristat i sten, inte ens dessa 40 dagar. Det viktigaste är att man skapar positiva vanor som leder fram till målet. Just detta kan passa till "mindre mål". Den dagliga Scripting. T.ex förändra ditt mindset eller personlig utveckling.


Veckovis Scripting passar kanske bättre till medelstora drömmar, t.ex ett nytt jobb eller ro i land ett projekt.


Månadsvis Scripting är för de stora drömmarna. Såsom resa, bröllop, drömhuset, graviditet...

Oavsett vad du vill manifestera genom denna teknik kan det vara bra att börja smått för att komma in i det.


För det gäller att verkligen tro på allt man skriver. Det ska kännas möjligt! Ju mer du övar, desto mer höjer du din frekvens och kan ge dig på större saker.

Oavsett vad du väljer, läs igenom det du skrivit och känn det. Dagligen, till exempel innan du somnar eller när du vaknar.

Hur skulle Scripting kunna se ut?

Exempel: Ett brev (Arbete)

"Till Universum,

Tack för alla möjligheter och som jag fått för att nå mitt mål. Jag har nu mitt drömjobb som ger mig hög inkomst. Mitt nya jobb ger mig nya möjligheter och jag behöver aldrig tänka på att vända på en krona. Jag känner hur mitt nya jobb utvecklar mig och att möjligheterna är överflödiga. Med mitt nya jobb har jag mer tid över till att göra andra saker och det ger mig ett högre självförtroende.

Tack så mycket"


Exempel: Ge dig själv kärlek

"Nu är jag äntligen så stark som jag vill vara. Jag är säker i den jag är och älskar varenda liten del av mig själv. Jag tror på mig själv och kan ta mina egna beslut. Jag är säker i min kropp och kan ha på mig vad som helst och känna mig självsäker. Jag är stolt över den jag är."Vibrera högt fina du! Glöm inte bort att vara din bästa vän.


/Caroline, jag som skriver här på Universums Karameller.2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page