top of page
  • Universums karameller

Manifestation - Vision board

Det finns så många olika sätt att manifestera på och allt måste utgå ifrån sig själv. Det måste funka och kännas bra för en själv. Inte för någon annan. Nu för tiden finns det också en uppsjö med manifestationstekniker som läggs ut via sociala medier som säger sig vara "det bästa" eller "det som får en att manifestera det man vill ha direkt."

Man får väl tänka på det som en gottepåse med olika karameller, några gillar man andra inte.

Så länge man följer grunderna i själva manifestation så kan man välja och vraka - anser jag. 


Men nu över till en teknik i manifestation som handlar om att använda sin lite kreativa sida, att skapa en så kallad "vision board". Med bilder, ord och kanske till och med teckningar skapa en tavla av allt du önskar.


På denna kan du visualisera allt du vill vara, göra och ha i din framtid. Se det som din tomma canvas-tavla där du kan skapa ditt framtida liv med bilder, favorit-ordspråk, affirmationer och teckningar.
 

Viktiga steg med att manifestera med en vision board.

Steg 1: Fråga (Fråga om det du villa ha, ha tydliga intentioner kring det), Tro (Ha tillit till att du kommer få det, rädslor kommer hindra det att din önskan kan komma till dig), (Tillåt det komma och tillåt förändringar att ske. Agera som om du redan hade det.)


Steg 2: Visualisera din önskan. Det är här din vision board kommer in. Genom dina bilder och vad du än väljer att ha på hjälper dig se dina framtida mål. Se på bilderna och tänk dig hur det skulle vara, hur det skulle se ut, kännas, lukta osv. Finns det vissa människor runt omkring dig? Vart befinner du dig?


Steg 3: Gör dig redo för att nå ditt mål. Det du önskar är på väg, men nu är det dags att göra lite av jobbet. Det är dags att bryta ner drömmen i mindre delar och ta några steg i den riktning som krävs för att nå dit. Sätt upp små delmål som hjälper dig nå ditt stora mål.


Steg 4: Var närvarande i livet. Här gäller det att försöka träna på att vara i nuet. Inte oroa sig för saker man inte har eller är. För att önskan ska kunna komma behöver allt sådant släppas. Rädslor och oro eller att titta tillbaka på gamla tider kommer inte hjälpa. Hitta dig själv i nuet och försök vara så närvarande att du kan för att uppleva alla steg som gör att du närmar dig din dröm.


Steg 5: Tacksamhet. Uppskatta allt som finns nu och det som kommer finnas sedan. Uppskatta resan till målet, trots att det tar tid och kan vara svårt ibland. När du gör framsteg, glöm inte bort att fira!


Att skapa en vision board är ett roligt och kreativt sätt att manifestera. Det tar en liten stund och man behöver verkligen fundera hur man vill att det ska se ut och man får lägga ner lite av sin tid. Men det tror jag är till en fördel. Här hinner du fantisera allt eftersom du pysslar och skänker dina sinnen bilder och ord som kommer påverka ditt undermedvetna.


Lycka till och ha kul medan ni gör den!

Ta hand om er och hoppas sommarens strålar fortfarande kan nå er!

/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page