top of page
  • Universums karameller

Manifestera med kuddmetoden!

Denna typen av manifestationsmetod är bland de simplaste man kan göra. Det är ett enkelt sätt att manifestera för att kunna skapa det liv du drömmer om. Och just detta sättet är ett bra sätt för likaså nybörjare som för erfarna. Det krävs heller inte så mycket och tar ingen direkt tid heller.


Hur fungerar kuddmetoden? (The Pillow method for Manifestation)
  • Skriv ner det du vill manifestera på en bit papper varje kväll innan du somnar.

  • Låt det du skrivit på pappret vara det sista du tänker på innan du somnar för att låta det sjunka in i ditt undermedvetna. Visualisera det, känn det och lev det innan du sluter ögonen. När du gör detta laddar du din önskan och intention med positiv energi innan du somnar. Detta gör du varje kväll och när du gör det höjer du din vibration och frekvens så att universum kan matcha din önskan.

  • Släpp det och släpp kontrollen för att tillåta Universum leverera det du önskar i din fysiska värld.

Finns det några viktiga aspekter att tänka på?

Ja, för att få det bästa utav denna metod finns det vissa saker att tänka på. Och det är hur du skriver din manifestation.

  • Skriv i presens. T.ex Jag känner, jag är, jag har. Det ska vara som om du redan har det. Undvik "Jag vill". Exempel:

Jag har mitt drömjobb och tjänar mycket pengar.

Jag är i en kärleksfull relation.

Jag känner mig värdig och vacker.

  • När du skriver ner din manifestation, känn verkligen efter. Det ska kännas bra för dig och det ska kunna kännas sant för dig. Skriv inget som du inte tror på, för då kommer det aldrig att fungera. Var tydlig med vad du vill och var specifik. Börja med något enkelt.

  • Var inte för fixerad vid tiden. Om du sätter en tidsram kan det skapa mer stress och det kan förhindra manifestationens väg till dig. Låt tiden vara, så att säga. Lägg inget fokus på det. Om du däremot blir mer erfaren, då kan du sätta en tidsram. Men i början undvik det. Det handlar i grund och botten om att förändra ens verklighet och det börjar i ens tanke och undermedvetna.

  • Slutligen, men bland det viktigaste; TACKSAMHET. Var tacksam för det du har nu och tacksam för det som kommer sedan. Det är bland de viktigaste nycklarna i manifestation.

Visst blir ni lite sugna på att testa redan ikväll? Go for it, säger jag då och uppdatera mig gärna om ni lyckas.


Ha det underbart och ta hand om dig! Gör det som fyller dig och din själ med glädje.

/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.
10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page