top of page
  • Universums karameller

Manifestera med ljus

Ett tänt ljus kan ge en så mycket. Med ett tänt ljus kan man känna värme. Man kan känna trygghet, förväntan, harmoni, hopp, lugn... Ett ljus i mörkret...

Men visste ni att man kan använda ljus för att manifestera sina mål och drömmar? Kanske för att bara synen av ett tänt ljus skänker oss så mycket.

Är det svårt? Nej, absolut inte! Men fortsätt läsa för att ta reda på hur du enkelt kan göra det.


Hur går det till?
  • För det första, använd ett ljus som inte använts innan. Avse just detta ljuset till att bli ditt manifestationsljus. Vilken färg vill du använda? Vissa färger är symbol för vissa områden. (Men stirra dig inte blind på det, utan följ din egna magkänsla och intuition!) Antal ljus? Känn efter själv, 1 eller flera? Följ din inre kompass.

  • Se till att du får en stunds lugn och ro, och finn en plats där du kan sitta ostört.

  • Inled med en kort meditation och finn stillheten i dig.

  • Tänd ditt ljus nu (om du inte redan gjort det). Börja visualisera det du vill manifestera. Gå in i dig själv och se det med ditt "inre öga". Känn det, lev det och ta in de positiva känslorna som visualiseringen bär med sig till dig. Tänk dig ha det du vill manifestera i detta nu.

  • Nu är det dags att sätta intentionen. Vad exakt är det du vill manifestera? Detta kan du göra genom att tala högt eller tyst för dig själv. Var säker och tydlig på vad det är du vill manifestera. Vill du manifestera ett nytt jobb? Vilket typ av jobb i så fall? Vart? Vad? Manifestera pengar? Hur mycket?

  • Känn tacksamhet för allt du har nu och allt som kommer till dig sen.

  • Släpp det ut i det fria! Du kan föreställa dig att din manifestation och intention åker iväg som en luftballong och blir mindre och mindre, tills den inte syns alls och försvinner. Detta för att tydliggöra och symbolisera att du lämnar över din önskan till universum och litar på att universum tar hand om det åt dig.


Färgerna på ljusen?

Färgerna på ljusen kan ha betydelse, men huvudsaken är att man följer sin egen magkänsla och sitt hjärta. Du innehar den bästa kompassen inom dig och vet vad som är bäst för dig. Men för den som är nyfiken så följer här en lista färgens betydelse på ljuset.


Rosa - Självkärlek, romans, harmoni, vänlighet, vänskap, tro, kvinnlighet.

Lila - Spirituellt, visdom, inspiration, intuition, lugn, framgång.

Grön - Rikedom, tur, fertilitet, läkande, tillväxt, ny början.

Blå - Lugn, förlåtelse, inre frid, balans, harmoni, klarhet, spirituellt skydd.

Röd - Mod, passion, önskan, fokus, styrka, motivation, energi.

Orange - Glädje, nöje, skratt, energi, framgång, spänning, uthållighet.

Gul - Klarhet, kraft, kreativitet, positivitet, självförtroende, tur.

Svart - Beskydd, stabilitet, styrka, lyx, släppa negativ energi.

Vit - Frid, hopp, klarhet, beskydd, enighet, rena energi.

Brun - Grundning, stabilitet, trygghet, balans, framfång inom finans, matriella förnödenheter.


Andra saker som kan vara bra till en ljusmanifestation?

Du kanske känner, att när du ska använda denna manifestationsmetod att du saknar något? Vad du skulle kunna använda till är; kristaller, eteriska oljor, blommor/växter, torkade blommor, statyer/figuriner, örter, oljor, ljushållare, lugn musik...

Vad än du själv känner att du vill ha med. Det viktigaste är att det känns ätt för en själv. Det bästa är att bygga upp den ritual som passar en själv bäst. 

Detta är ju så spännande! Har något testat denna typ av manifestationsritual förut? Hur fungerade det och använde ni någon speciell färg? Det är dags att åka en tur till affären och handla på sig alla möjliga färger nu!


/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.
8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page