top of page
  • Universums karameller

Mediala förmågor

Mediala förmågor skiljer sig från person till person. Vissa kanske har en, andra har kanske två. Det är ju rätt intressant att det finns olika förmågor, och jag vågar påstå, att alla har minst en att upptäcka inom sig.

Det är ingen man föds med, det är något som bor inom oss alla. Men det är heller inte så att det är lika lätt för alla att upptäcka eller hantera. Det är inte heller säkert att alla kommer upptäcka det under sin livstid.


Här nedan för följer de olika förmågorna. Känner du att du besitter någon? Eller flera? Om inte, vilken hade du önskat att du hade?


Klärvojans

Också kallar klarseende. Det innebär att sekvenser eller glimtar från det förflutna, nuet eller framtiden passerar likt en dagdröm. Inre bilder som dyker upp inombords, en diffus bild. Bilderna kan vara snabba och flyktiga så därför krävs lugn och ro för att kunna koncentrera sig.


Kläraudiens

Även kallat klarhörande. En förmåga där man kan höra ljud, ord, meningar, musik men ofta i en salig röra. Det är en klarhörsel där du kan höra en röst berätta något som du annars inte skulle kunna veta.


Klärsentiens

Även kallat klarkännande. Det är en gåva många människor har, men märker sällan av den och lyssnar inte på den. Det är när man får en stark magkänsla när man möter andra. Goda eller dåliga. Klarkännande av både fysiska och mentala känslor.


Klarvetande

Nämns också som klarvetande. Den mest flyktiga och diffusa av förmågorna. Inga ord, bilder i ditt inre eller känslor som talar om glädje eller sorg, ingen smak eller lukt att gå på. Du bara vet! Men det betyder också att det är svårare att ha tillit till denna form.


Clairgustance

Här har man förmågan att förnimma smak utan att fått något i munnen. Du kan alltså känna smak av något som inte är där.


Clairalience

Du kan känna och förnimma dofter, trots att det du kan dofta inte finns runt omkring dig.


Intuition comes very close to clairvoyance. It appears to be the extrasensory perception of reality - Alexis Carrel

Det finns så många spännande förmågor! Jag tror att många kan räcka upp handen för att ha varit igenom de flesta på olika nivåer, om så bara för ett enda tillfälle.

Det kan jag åtminstone skriva under på. Men det är verkligen någon man behöva öva på och få tillit till.


Berätta gärna om era förmågor, hur ni upptäckte dem och vilken som är er starkaste. Det hade varit roligt att ta del av!

Och även ni som inte upplever att ni har någon ut av dem, vilken skulle ni i så fall vilja öva på?


Ta hand om er själva och varandra!

/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page