top of page
 • Universums karameller

Meditation & Manifestation - Själsfränden

För många år sedan när jag började meditera så ledde jag oundvikligt vägen till mitt inre jag. Min inre sanning. För varje gång öppnade jag upp min blick mer och världen, så som den hade sett ut, verkade mer och mer vara en lögn. En lögn för mig själv. Jag levde inte som jag ville, jag hade bara nöjt mig och tänkt "tja, man får väl vara nöjd såhär."


Man ska aldrig nöja sig. Man ska alltid förstå och se att man är värd allt man önskar sig.


Min resa i meditationen tog mig mot sanningen och jag började visualisera min själsfrände.

Varenda detalj. Hur skulle han vara mot mig och som person? Var han lång eller kort? Vad för kvalitéer var viktiga för mig?

Jag mediterade massor av guidade meditationer med fokus på själsfrände och kärlek. Vad hände egentligen när jag gjorde det?

Jag såg honom suddigt i en dröm och tänkte, "nu är han nära."

Jo, jag öppnade upp mitt hjärta för kärlek och från ingenstans kunde en kram eller värmande komplimang komma. Mitt hjärta öppnade upp för allt det fina runt omkring mig och jag kunde då bli redo för att möta den som hade samma frekvens.

Då mötte jag honom. Över 1 år senare. Min stora kärlek och själsfrände. Nyp mig, har jag tänkt många gånger. Det är som om man lagt en order och allt har kommit med!


Under tiden jag visualiserade, mediterade och öppnade upp mitt hjärta så arbetade jag också på mig själv. Kärleken till mig själv. För den var en minst lika viktig faktor till att kunna attrahera min själsfrände till mig. Det kunde vara att ta hand om min kropp, hur man talade till och om mig själv, och vad jag stoppade i mig. Jag matade mig själv och min själ med det den behövde för att må bra. För utan det skulle mitt hjärta aldrig bli helt öppet. Kärleken till mig själv skulle också få en betydande roll.


Hur kan man då göra för att träffa och finna sin själsfrände?
 • Meditera.

 • Visualisera och känn känslorna. Var tydlig!

 • Älska dig själv!

 • Öppna upp ditt hjärta för att ta emot kärlek.

 • Stressa inte fram det, låt det komma till dig.

 • Skriv ner vad du vill ha, journaling.

 • Släpp gamla relationer (det hindrar nytt från att komma in)

 • Använd kristaller för att attrahera kärlek.

 • Lägg inget fokus på ytliga relationer.

 • Omge dig med glädje och kärlek.

 • Utöva tacksamhet!


 


Alla förtjänar kärlek och alla behöver den. Utan den smular vi sönder eller blir till kalla gråa stenar. Det finns verkligen någon för alla, någon som "bockar av alla boxar" om man så vill.

Kärlek kan bara komma till en om man kan ta emot den. Därför är det viktigt att ens hjärta är öppet för att ta emot och att man känner kärlek till sig själv. Om man inte känner kärlek till sig själv, kan man då lita på att den andre älskar en?


Detta är mina tankar och mina erfarenheter till att ha manifesterat min själsfrände. Det kan ta tid, men det är värt resan dit vill jag lova!


Jag kommer länka några meditationer jag använde mig av under min resa till själsfränden:


https://www.youtube.com/watch?v=88dMq0M2bLE&t=25s

(Pura Rasa, 59 min engelska)


https://www.youtube.com/watch?v=mbW6e58PQ-4

(Nicky Sutton, 18 min engelska)


https://www.youtube.com/watch?v=A9EuO7MPfAw

(Madeline Rinehart, 35 min engelska, del 2 och tyvärr ligger första delen på hennes hemsida och man är tvungen att betala för den nu för att höra den. "På min tid" låg den gratis på youtube. Vill man titta in första delen så finns länken här: https://www.themeditationqueen.com/soul-linking-part-1-guided-meditation . Men detta var en av mina absoluta favoriter!)


Här har ni några godbitar, men har tyvärr inga på svenska att rekommendera då jag helt enkelt inte fastnade för dem...

 

Men glöm inte, först och främst, kärleken till dig själv. Den är den allra viktigaste att ha.


Ta hand om er och ge er själva massa kärlek!

/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page