top of page
  • Universums karameller

Meditationer på Youtube - Mina favoriter!

Jag är, som jag beskrivit innan, ganska petig med vilka jag vill lyssna på när jag mediterar. Att följa guidade meditationer trivs jag bäst med och känner behov av det för att finna fokus och "hitta vägen". Som en ledsagande hand.

Mest lyssnar jag på meditationer på engelska, just för att jag trivs bäst med det av någon oförklarlig anledning. Det händer att jag lyssnar på svenska, men fokus kommer i detta inlägg vara på meditationer på engelska.


Här nedan följer listan på de personer jag väljer först och främst att meditera till:


1. Jason Stephenson (engelska)

Har över 15 års erfarenhet och har studerat de positiva effekterna av guidade meditationer. Är också en som tagit sig ur missbruk med hjälp av meditation och affirmationer. Han har haft sin youtube-kanal sedan 2011 och har över 2,7 miljoner prenumeranter och över 800 videos. Hans röst gör mig väldigt lugn och trygg! Mycket av meditationerna inriktar sig på sömnen eller innan man ska sova, men även "vanliga" också.

Hans meditationer är till för stress, ångest, depression, sömn, manifestation, affirmation, chakra, värk, ja det mesta helt enkelt!

Förslag: https://www.youtube.com/watch?v=KfEqviC7rwg&t=68s


2. Michael Sealey (engelska)

Har över 15 års erfarenhet och lägger upp mycket hypnoser men också meditationer. Jag har testat båda formerna och trivts superbra med hans stil. Han har över 1,6 miljoner prenumeranter på youtube och 197 videos att välja bland. Fokuset ligger på hypnoser och hypnosterapi, men även guidade meditationer och sömnmeditationer.

Förslag: https://www.youtube.com/watch?v=i7xGF8F28zo


3. Kenneth Soares (engelska)

Kenneth har startade sin youtube 2016 och har 139000 prenumeranter och 70 videos. Jag gillar hans meditationer på grund av hans röst också. Den är precis som dem ovanför, lugnande och betryggande. Som en vagga. Hans fokus ligger på guidade meditationer, affirmation, manifestation och lugnande musik.

Förslag: https://www.youtube.com/watch?v=rrrcthMB7mg&t=766s


4. Jessica Heslop (engelska)

Hon är ganska färsk på youtube. Startade kanalen 2021, men har 396000 prenumeranter och 201 videos. Hennes fokus ligger mycket på manifestation, affirmationer och guidade mediationer och sömnmeditationer.

Förslag: https://www.youtube.com/watch?v=kC6so_Z5mGg&t=20s


5. Lisa Beachy (engelska)

Hennes youtube-kanal "Guided meditations by Lisa Beachy" har över 65000 prenumeranter och startades 2007. Hon har skapat meditationer kring ärkeänglar, chakras, manifestation, reiki, healing osv. Återigen, jag gillar även hennes röst som gör mig lugn och trygg. Även hennes ärkeängel-meditationer som jag gärna återbesöker.

Förslag: https://www.youtube.com/watch?v=diVyQWggsuM&t=1358s


Hoppas ni genom dessa kan finna lite inspiration till att meditera och testa något ni kanske aldrig provat förut!

Har ni några förslag som ni skulle rekommendera mig? Kommentera gärna då, det hade varit uppskattat och roligt!


Ha en underbar helg och hand om er!

Glöm inte bort att mata själen med något som gör er lyckliga.


/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.


8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page