top of page
  • Universums karameller

Pick-a-card för kärleken

Då var det dags att kika lite på vad korten vill säga om kärleken och relationerna! Vad vill universum påminna oss om? Vad behöver vi tänka på? Är det något vi missat?

Kärlek kan vara så mycket, det kan handla om till en annan, partner, vänner och så klart även sig själv...

För dig som inte kommit hit via instagram: Känn in vilket kort du dras till och när du valt kan du skrolla ner en bit för att se ditt kort.1. Här talar kortet om att ditt fokus bör ligga på dig själv. Inte på någon annan förrän du ”lagat” dig själv. Att förstå att du är tillräckligt kan ta tid. Men universum envisas om att du ska inse hur unik du är och att du är allt du ska vara. Detta är en tid som ska läggas på dig själv och bygga upp din självkänsla igen. Ta åt dig av komplimanger när de kommer, sug åt dig dem! Avfärda dem inte. Påminn dig själv att du är allt i universum och du har en speciell plats, precis som allt annat runt omkring dig. Varenda snöflinga, träd, blomma och människa. Alla känner ibland som att de vill bli mer än de är. Och det är bra att ha drömmar och mål. Men tricket är att sträva efter dem med spänning och glädje, med en inställning att se vad som är möjligt för dig - inte för att du är mindre värd eller mindre bra.2. Det bästa sättet att kunna vara balanserad och hälsosam i en stressad värld är att höja din egna vibration så mycket som det går. Det kan handla om att ta hand om sig själv genom träning, bra mat, meditera, vila, skämma bort sig själv, natur osv. Varför ska du göra detta? Jo, för att beskydda dig mot negativ energi. För att rensa ut det som inte längre ger dig något och det som inte tillhör dig längre. Du kan ha lätt för att plocka på dig andra människors dåliga energier och du behöver skydda dig från dem.
3. Detta kort visar sig för sig för du kan ha din feminina sida i obalans, som då visar sig med negativa känslor, depression, bekräftelsebehov, känsla av att fastnat, känslan av att känna sig oattraktiv, känna sig fast och maktlös osv. Detta kort vill uppmärksamma dig på obalansen så du kan läka den. Var ärlig mot dig själv, för det är ett stort steg i riktning mot läkning. Söker du ofta efter samma sorts partner? Tvivlar du på dig själv och tror att andra tycker illa om dig? Är du rädd för att be om det du verkligen behöver? Har du fastnat i gamla känslor av att ha blivit sårad och besvikelse?Ta hand om er nu och unna er själva något idag!


/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page