top of page
  • Universums karameller

Vatten... Underbara vatten...

Finns det fler som jag, som blir helt nippriga i kroppen så fort sommaren är här? Hur en solig dag absolut inte kan slösas bort inomhus. Den måste spenderas i vatten, i en sjö eller allra bästa fall hav. Om än så bara ett litet dopp.

Jag har funderat en del på detta. Varför jag drar mig så mycket mot vatten och hur det får mig att känna mig levande igen, som ett litet glatt barn? Vid vattnet känner jag mig fullkomligt fri och bekymmerlös.


Efter lite googlande kom jag fram till att vatten är av hög vibration. Det är bra att dricka vatten för att höja sin vibration och rena kroppen från gifter.

Att bada, i en sjö eller i havet, höjer också vår vibration. Ett bad med havsalt hjälper också med rening.

Det kan också räcka att ha händerna under rinnande vatten. Vatten i rörelse skapar negativa joner vilket gör att vi mår bättre.

Allra bästa effekten får man om man kombinerar vattnets kraft med naturupplevelser. Det kan till exempel vara vid ett vattenfall eller en porlande bäck i skogen.


En man från japan, dr Masaru Emoto, undersökte hur vatten reagerar på våra ord och känslor, för att se om de hade någon inverkan på vattnets reaktion.

Det hade de. Här hävdade forskningen att vårt mänskliga medvetande påverkade vattnets struktur. Det är rätt så intressant tycket jag. Vill ni veta mer om det så finns det en del på google och säkert på youtube med.


Men hörni, vatten, vilken underbar grej.


Hoppas vädret är fint hos er som det är här & att ni tar chansen till att ta er ett bad! Även om ni är badkrukor så tror jag verkligen att alla mår bra av att bada!


Inatt är det fullmåne, så glöm inte bort att ladda era kristaller!


Ha en härlig helg o ta hand om varandra o er själva!

/Caroline, jag som skriver här på Universums karameller.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page